DISTANCELØB & SPORT

Lynne Scott Walters elsker vinden i håret og følelsen af at bruge og presse kroppen, hvilket på sin vis også drejer sig at bevise beslutningen og hjernens magt over kroppen.

Følelsen af fysisk styrke og viden om, at hun sætter sig et mål og ikke giver op på vejen. Der skal slet ikke stilles spørgsmål om, hvor vidt det er en god ide eller om det føles dejligt! Denne evne til at sætte mål og ikke stille spørgsmål omkring beslutningen, er tillært fra barns ben i svømmehallen. Lynne Scott Walters’ svømmeundervisning var sammensat af styrketræning på ”land”, opvarmningsbaner og derefter utal af forskellige træningsbaner, hvor svømmerne aldrig vidste hvornår de var færdige andet en et utal af delmål. Denne træningsform giver udholdenhed, disciplin og standhaftighed, fordi man ikke er alene i vandet men derimod altid i konkurrence med de andre svømmere i banen.

Gode løb på Sjælland

Den Grønne Mil er en halvmarathon som Lynne Scott Walters har løbet et utal gange for at holde sig fokuseret og committet til at løbe distancen, og ikke så meget for at løbe på tid.

Copenhagen Marathon 2009 var Lynne Scott Walters’ første og eneste marathon indtil videre. Målet var at nå det under den klassiske 4 timers grænse, og Lynne nåede i mål på 03:54:46.

Blovstrød Tri og Hillerød Tri er kortere sprint triathlon og man kan deltage i tre forskellige distancer i tri-diciplinerne; svømning, cykling og løb. Lynne Scott Walters har deltaget i Hillerød sølv-triathlon, hvilket var en sjov og udfordrende oplevelse.

Lynne Scott Walters med børn i løbevogn

Følg Lynne Scott Walters